Best verkochte producten

Nieuwe producten

Bestellen & betalen

Zodra uw bestelling online is geplaatst, wordt deze direct en zorgvuldig verwerkt.
Wanneer u een bestelling plaatst bij onze webshop kunt u de betaling voldoen via iDEAL, met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.
Betaald u liever via bankoverschrijving? Dan vragen wij u het gehele bedrag vooraf te voldoen op bankrekeningnummer NL68ABNA0458762873 ten name van H.W.P Boekelder.
Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen verzonden door Henny’s wijn.

Tarieven

Wij hanteren een vast verzendbedrag van € 8,50 voor orders onder de € 100,00Voor orders boven de € 100,00betaald u geen verzendkosten.
Voor orders naar de Waddeneilanden geldt een toeslag, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezorging

Wij kunnen uw bestelling afleveren bij u thuis of op uw werk binnen 25 kilometer vanaf Ulft.

Afhalen

Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen op het adres Sperwerstraat 8 te Ulft.
Zodra uw bestelling klaar staat nemen wij contact met uw op, zodat u uw bestelling kunt afhalen.

Verzending

Voor de wijnbestellingen buiten ons bezorgingsgebied is Henny’s wijn een overeenkomst aangegaan met Vinologix, specialist op het gebied van het verzenden van wijnpakketten.

Vinologix is een dienstverlener die in samenwerking met onder meer DPD ervoor zorgt dat uw wijnpakket op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze in breukvrije verpakkingen bij u thuis wordt afgeleverd.

Wij begrijpen dat u niet altijd thuis kunt zijn. Vinologix zal daarom aan de buren uw bestelling aanbieden. Mochten de buren ook niet thuis zijn, dan zal Vinologix nog een 2e en een 3e poging wagen. Vinologix zal ons na de 3e poging van de situatie op de hoogte brengen.

Henny’s wijn neemt vervolgens contact met u op en stelt u op de hoogte van de nieuwe afleverdatum.

Mocht onverhoopt blijken dat u te maken hebt met een manco/breuklevering, dan verzoeken wij u deze niet te accepteren. Laat de chauffeur een aantekening maken op de aftekenlijst/vrachtbrief (accepteer dus nooit een breukzending). Bovendien verzoeken wij u in zo’n geval dit binnen 2 dagen per mail aan ons te melden. Wij zullen dan per direct tot een aanvullende levering overgaan.