Best verkochte producten

Nieuwe producten

Welkom op de website van Henny’s Wijn!

Dé wijn webshop voor de beste wijnen uit de Languedoc en andere wereld delen .

Even voorstellen: wij zijn Henny en Yolanda Boekelder en hebben door onze 40 jaar horeca ervaring, waarvan 15 jaar horeca ondernemer en wijn sommelier. Een vak waarin wij een voorliefde voor wijnen hebben ontwikkeld, zo kunnen wij u met voldoende kennis u de juiste adviezen geven, met in het bijzonder de wijnen uit de regio Languedoc-Roussilion ,priorat,zuid-Afrika.

Deze gebieden en regios bieden diverse topwijnen veelal door hun unieke ligging en verschillende druivenrassen met interessante blends bereikbaar voor zowel de zakelijke Horeca markt als voor de particuliere wijnliefhebber tegen betaalbare prijzen.
Onze wijnen zult u niet in de supermarkt schappen vinden!
Bekijk en bestel ook onze gastwijnen uit de gehele wereld met in het bijzonder de Spaanse Prioratwijnen en de Zandvliet wijnen .
Wij kunnen ook uw wijnkaart een wijnkelder in richten voor horeca en prive.

Overzichtelijk assortiment

Wij hebben een mooi assortiment aan witte, rode en rosé wijnen.
Wilt u ons assortiment proeven? Dan kunt u bij ons een wijnproeverij op locatie reserveren.
Wij kunnen voor uw feest en bedrijfsaangelegenheid een wijntafel verzorgen.

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding  

Wij bieden ook de "bag in box" wijnen aan die van uitmuntende kwaliteit zijn. Een aantal van deze wijnen bieden wij ook aan in ons wijnflessen assortiment.
De bag in box is ruimte besparend, tot 6 weken na gebruik houdbaar, kwalitatief goed en vooral 37% voordeliger als de zelfde wijn op fles.
Mail ons voor meer informatie