Even voorstellen : Mijn naam is Hennie Boekelder een Horeca en wijn professionel in hart en nieren met 40 jaar ervaring als Sommelier wijndeskundige , wijnverkoop, import & export ,wijn winkel en wijn spijs ervarings deskundige
Levering geschiedt aan liefhebbers (particulieren) en bedrijfsleven en we fungeren tevens als groothandel naar de horeca met een gespecialiseerd assortiment schenkwijnen.
Ook ben ik  Salesmanager contact persoon voor de prachtige wijnhuizen Bodega Bravo Escós met de heerlijke Priorat wijnen uit Spanje en het wijnhuis Zandvliet uit Zuid-Afrika
Uit alle bekende en gerenommeerde wijnstreken willen wij kwaliteitswijnen voeren en bemiddellen voor een zo scherp mogelijke prijs. Om dit te kunnen bewerkstelligen ben ik Hennie Boekelder 15  jaar geleden al begonnen met het direct importeren van de wijnen vanaf de wijnboer.
Inmiddels is een groot bestand opgebouwd van Wijnboeren binnen alle bekende wijngebieden in voornamelijk Frankrijk ,Zuid-Afrika , Spanje die door ons hun wijnen exclusief voor de Nederlandse markt laten voeren.
Door ons netwerk wat wij in de jaren hebben opgebouwd kunnen wij voor u uit ieder wijnland wijnen regelen .